Logo CheapParking

Reviews for NH Schiphol Airport

at Amsterdam Airport Schiphol -
8.7 Fabulous, rated by 68 customers
NH Schiphol Airport image 1
Average review score 8.7 See all reviews

Score per category

Distance to airport 9.0
Value for money 8.4
8.6 Customer service
« Go back to NH Schiphol Airport

My parking place

- (Change dates)

Michael H de 8.3 Parked from 06/07/2024 to 19/07/2024

Das Hotel liegt ca. 10 Minuten Fahrzeit mit dem gut organisierten, halbstündig fahrenden Shuttle vom Flughafen entfernt. Das Zimmer für uns 3 war geräumig und sauber, das Frühstück sehr gut. Insgesamt ein gutes Park, Sleep and Fly Paket.

Ad D nl 10 Parked from 26/05/2024 to 10/06/2024

Overnachten in het NH hotel Schiphol voor een vroege vlucht is heel relaxed op vakantie gaan. En bij terugkomst komt de NH shuttlebus weer voorrijden. Zeker een aanrader!!

Werner W nl 10 Parked from 29/03/2024 to 09/04/2024

Alles was super goed geregeld. Vlotte en vriendelijke ontvangst in NH Schiphol hotel.

Michael H de 10 Parked from 01/07/2023 to 16/07/2023

Das Zimmer war für uns 3 sehr geräumig, sauber und komfortabel. Das Frühstück war klasse (schon ab 5.30 Uhr!), der Parkplatz o.k und der Shuttle zum Flughafen top organisiert. Vielen Dank an das Team vom NH Hotel!

Leonardus.M.A.M. d nl 10 Parked from 17/01/2023 to 17/03/2023

Wij zijn erg blij dat we ParkCare hebben gevonden toen wij zochten naar een Hotel met parkeermogelijkheden voor langere tijd. Die is erg moeilijk te vinden met een redelijke prijs. Maar bij ParkCare is ons dat wel gelukt en dat is fantastisch geweest. Bij het NH Hotel, waar men ook erg vriendelijk was en wij bij afhalen van de auto wederom geen problemen hebben gehad. Dus ParkCare, ga zo door en ons zullen jullie vast weer tegenkomen als wij willen reizen.

Volker L de 9.2 Parked from 06/02/2023 to 25/02/2023

Hallo, prima Zimmer und ruhige Übernachtung trotz Fenster zur Landebahn. Leider nur Schiebetür zum Bad/WC Bereich. Klasse Frühstück mit sehr großer Auswahl. Transfer zum Flughafen und zurück zum Hotel halbstündig. Transferzeit ca. 15 min. Parken und Ausfahrt am Hotel unproblematisch. Man bekommt beim Auschecken aus dem Hotel schon die Ausfahrkarte für die Schranke mit.

Alexander M nl 7.5 Parked from 19/01/2023 to 03/02/2023

Prima oplossing om erg vroeg vertrekken van huis te voorkomen, met een onverwacht goed ontbijt in het NH-hotel dichtbij Schiphol. Wel verwarrende informatie over vertrektijden. Gaan die nu over de vlucht of het hotel. Dat moet beter. Verder niets dan lof.

Dietrich H de 9.2 Parked from 20/10/2022 to 30/10/2022

...kann ich wirklich empfehlen.

Monique P nl 10 Parked from 06/10/2022 to 17/10/2022

Wij hebben voor het eerst deze optie genomen. Heel goed geslapen daarna een overheerlijk ontbijt en op t gemak met de shuttle naar schiphol. Na de vakantie weer netjes opgehaald door de shuttle en naar het hotel gebracht om de auto op te halen. Dit was zoooo fijn en zeker een aanrader voor iedereen. Hoe fijn kan je vakantie beginnen. Kon niet beter. Thnx

Alexandra K de 9.2 Parked from 03/10/2022 to 16/10/2022

Alles bestens

  • ...

Payment methods

Visa icon MasterCard icon PayPal icon

Quality marks

Quality mark Quality mark