Logo CheapParking

Reviews for A4 Parking Schiphol

at Amsterdam Airport Schiphol -
9.0 Superb, rated by 76 customers
A4 Parking Schiphol image 1
Average review score 9.0 See all reviews

Score per category

Distance to airport 8.3
Value for money 9.3
9.4 Customer service
« Go back to A4 Parking Schiphol

My parking place

- (Change dates)

Leonie v nl 9.2 Parked from 27/05/2024 to 10/06/2024

Perfect. Alles goed geregeld, goed bereikbaar, keurig terrein. Breng- en haalservice uitstekend. Fijne chauffeurs.

Christiane M de 7.5 Parked from 23/05/2024 to 03/06/2024

Freundlicher Service

Sjaan B nl 10 Parked from 10/05/2024 to 20/05/2024

Geweldige service . Betaalbaar en vriendelijk personeel.

Antonius M nl 9.2 Parked from 06/05/2024 to 17/05/2024

Vlot en netjes behandelt, goede service voor een goede prijs.

Hubertus J nl 8.3 Parked from 21/04/2024 to 04/05/2024

Prima parking. Ophalen en terugbrengen zelfs tot aan de auto. Vriendelijke en nette chauffeurs. Telefonisch contact ook prima. Volgende keer weer hier parkeren. Oh ja, ook geen lange wachtijden gehad.

Johanna Z nl 10 Parked from 25/04/2024 to 03/05/2024

Perfect! Snelle service met brengen en halen. En dicht bij schiphol! Wij waren vergeten te bellen bij de terugkomst,geen probleem er kwam meteen een andere collega ons ophalen,top!!

Toos I nl 8.3 Parked from 24/04/2024 to 01/05/2024

Alles perfect geregeld , een aanrader voor iedereen

Tanja D nl 8.3 Parked from 30/03/2024 to 14/04/2024

super efficient in brengen en ophalen. ik panikeerde even toen ik bij aankomst geen vrije plek vond, maar zodra het busje terugkwam, was dat euvel opgelost & was de parkeerplaats ruim breed genoeg voor iemand die geen parkeertalent heeft :-)

Carine S nl 5.8 Parked from 05/04/2024 to 14/04/2024

Niet zo tevreden, wij zijn bij terugkomst niet tijdig opgehaald (stonden meer dan een uur in de kou), terwijl er vooraf vluchtnummer en aankomst was doorgegeven. De rit van en naar Schiphol duurt ook best lang.

Gunther P nl 10 Parked from 31/03/2024 to 14/04/2024

prima georganiseerd en makkelijk bereikbaar

  • ...

Payment methods

Visa icon MasterCard icon PayPal icon

Quality marks

Quality mark Quality mark