Logo CheapParking

Reviews for Mobihub | Schiphol East

at Amsterdam Airport Schiphol -
8.2 Fabulous, rated by 89 customers
Mobihub | Schiphol East image 1
Average review score 8.2 See all reviews

Score per category

Distance to airport 8.7
Value for money 8.1
7.8 Customer service
« Go back to Mobihub | Schiphol East

My parking place

- (Change dates)

Louis v nl 7.5 Parked from 22/05/2024 to 28/05/2024

Er moeten beter aanwijzingen gegeven worden voor personen die daar voor de eerste keer komen. Wij zijn - omdat we niets wisten van een parkeerplaats - het (volle) terrein opgereden totdat we geen kant meer op konden. Dankzij onze dochter - gelukkig 'n stuk jonger dan wij - kregen we informatie. Toen pas kregen we te horen waar we onze auto konden parkeren. (Ook het ophalen bij Schiphol mag wát beter!!)

Tanja v nl 8.3 Parked from 23/04/2024 to 04/05/2024

Erg fijne service. Met de app open je de slagboom. Via sms wordt alles op de dag zelf goed uitgelegd. Taxi is ook netjes op tijd en erg vriendelijk. Alleen op terugweg met de app de slagboom open willen doen en werkte niet. Telfoonnr gebeld (in de nacht) maar namen niet op. Bleek dat de auto wat dichter bij de slagboom moest staan. Dit duidelijker erbij vermelden,vooral omdat jullie ook niet bereikbaar waren.

Aristotelis T de 10 Parked from 30/03/2024 to 06/04/2024

Aristotelis. T 🇩🇪 einziges Problem war die Sprache, da ich nur ein bißchen Englisch oder Niederländisch spreche. Das erste Mal bei diesem Anbieter gebucht! Alles hat wunderbar geklappt! Gerne wieder!

Michael H de 8.3 Parked from 01/04/2024 to 06/04/2024

Shuttlefahrer waren freundlich und hilfsbereit. Ohne App geht es gar nicht. Shuttledienst und Parkplatzdienst sind nicht identisch.

Martine D nl 10 Parked from 25/02/2024 to 29/02/2024

Goeie service. Bellen u op en vlug een taxi om u naar de parking te brengen.

HJ K nl 10 Parked from 15/01/2024 to 05/02/2024

Echt super geregeld... dicht bij schiphol..!!!.

Kurt P de 9.2 Parked from 10/01/2024 to 31/01/2024

Habe zum ersten Mal dort einen Parkplatz gebucht. Hatte zu Hause noch bedenken, ob das alles so funktioniert, ging doch sehr gut. Auch die Fahrt zum und vom Flughafen passte gut. Mein einziges Problem war die Sprache, da ich nur ein bißchen Englisch oder Niederländisch spreche.

Benedikte M nl 5 Parked from 01/12/2023 to 04/12/2023

We hebben een uur moeten wachten nadat we hadden gebeld bij de bagageband. De chauffeur was nieuw en kreeg een adres door bij Schiphol wat niet aansloot bij waar wij ons bevonden. Als je een chauffeur hebt die schiphol kent, is het geen probleem maar de serviceprovider achter deze dienst, geeft verkeerde adres in plaats van "vertrekhal 3". Na meerdere keren bellen, stapten we uiteindelijk na 1,5u in bij onze chauffeur die ons terugbracht naar de auto. Niet fijn thuiskomen!

Marton V de 5 Parked from 26/10/2023 to 01/12/2023

Bei Ankunft am Parkhaus haben wir trotz rechtzeitigem Telefonat - wie vorgegeben - eine volle Stunde auf den shuttle-Fahrer warten müssen. Zum Glück hatten wir ausreichend Zeit bis zum Abflug, sonst hätten wir glatt den Flieger verpasst. Man könnte meinen, vielleicht passiert so etwas einmal. Nein! Bei der Rückkehr warteten wir 1 Stunde und 50 Minuten! Am Telefon wurden wir immer auf die nächsten Minuten vertröstet, der Mitarbeiter hat verschleiert und gelogen.

Lamiah D nl 10 Parked from 31/10/2023 to 29/11/2023

Zeer uitstekend - ik boek elk jaar bij hen - de prijs is goed en de auto staat op een veilige plaats - de communicatie met hen is zeer goed en meewerkend - autochauffeurs zijn op tijd -suuper 👍👍👍

  • ...

Payment methods

Visa icon MasterCard icon PayPal icon

Quality marks

Quality mark Quality mark