Logo CheapParking

Reviews for MobiHub | Schiphol North East

at Amsterdam Airport Schiphol -
8.0 Fabulous, rated by 161 customers
MobiHub | Schiphol North East image 1
Average review score 8.0 See all reviews

Score per category

Distance to airport 8.0
Value for money 8.4
7.6 Customer service
« Go back to MobiHub | Schiphol North East

My parking place

- (Change dates)

Tiny V nl 3.3 Parked from 28/05/2024 to 11/06/2024

Bereikbaarheid slecht, lopen naar bushalte geen 3 maar 20 minuten; geen voetpad naar bushalte en snachts is de bushalte niet te vinden; app is erg onduidelijk en functioneerd slecht; geen aanrader

Manuel S nl 4.2 Parked from 20/05/2024 to 30/05/2024

Prima service wat betreft transfer van parkeerplaats naar luchthaven. Een schandalige service voor transfer van luchthaven naar parkeerplaats. Meer dan 1 uur buiten in de kou staan wachten. Zeker geen aanrader

Radjinderkoemar P nl 7.5 Parked from 02/05/2024 to 24/05/2024

Was iets fout gegaan met vertrek,maar was ook mijn eigen schuld had mail niet goed gelezen. Verder was het goed geregeld.

Floris W nl 8.3 Parked from 04/05/2024 to 21/05/2024

Op de heenweg duurde het erg lang voor de taxi kwam, had bijna zelf een taxi geboekt om de vlucht niet te missen, terugweg ging veel beter, taxi was er vrijwel direct en hele vriendelijke chauffeur. Volgende keer ga ik jullie weer gebruiken.

Hilke S de 10 Parked from 11/05/2024 to 21/05/2024

Hat alles prima geklappt, gerne wieder

Marga v nl 10 Parked from 17/04/2024 to 25/04/2024

Vriendelijke mensen, goed bereikbaar. Als het even tegenzit, wordt het snel opgelost.

Peter S de 7.5 Parked from 04/03/2024 to 19/03/2024

Das busticket für ab - und Anreise war nicht gültig für den öffentlichen Bus. Da sollte besser kommuniziert werden, damit der Fehler nicht nochmal passiert. Die app mobian hat uns mitgeteilt, wir hätten den Aufenthalt überzogen. Wir wurden trotzdem vom Parkplatz gelassen, aber rote Zahlen in der app verunsichern uns als Kunden.

Ansgar B de 10 Parked from 23/12/2023 to 06/01/2024

Das passte und klappte perfekt.

Mateusz M de 8.3 Parked from 02/12/2023 to 16/12/2023

Hallo, Kann ich nur empfehlen, 4,2 km zum Flughafen mit der Bue Linie 397 fährt man 3 Stationen zum Flughafen. Buße fahren alle 20 Minuten. Lg Matheo

Efarieldo V nl 8.3 Parked from 20/11/2023 to 07/12/2023

Fijne parkeerplaats met busstation op loopafstand (ongeveer 300m) Ideaal om te parkeren voor vakantie! App werkt uitstekend, en voor de prijs hoef je het ook zeker niet te laten..

  • ...

Payment methods

Visa icon MasterCard icon PayPal icon

Quality marks

Quality mark Quality mark