Logo CheapParking

Reviews for Q-Park Schiphol

at Amsterdam Airport Schiphol -
8.1 Fabulous, rated by 349 customers
Q-Park Schiphol image 1
Average review score 8.1 See all reviews

Score per category

Distance to airport 7.4
Value for money 8.7
8.3 Customer service
« Go back to Q-Park Schiphol

My parking place

- (Change dates)

Ger V nl 8.3 Parked from 30/05/2024 to 11/06/2024

Zeer goede overdekte parkeergarage. Goed bereikbaar. Goede service en uitstekend georganiseerd wat betreft inrijden en uitrijden via kenteken registratie. Goede busverbinding met connexion naar Schiphol.!! Een aanrader om daar te parkeren .

Vicky N nl 8.3 Parked from 02/06/2024 to 10/06/2024

gemakkelijk te vinden en de auto staat veilig

Henri H nl 7.5 Parked from 29/05/2024 to 08/06/2024

Prima parkeergarage, netjes en op 14 min. van Schiphol. Prettig verlicht als je nachts terug komt van vakantie. Prijs is ook prima.

S. L nl 9.2 Parked from 02/06/2024 to 07/06/2024

Hele nette en veilige parkeergarage, aansluiting met de bus (Lijn 300) naar Schiphol perfect. op 1 minuut afstand van de garage en je wordt voor Schiphol afgezet. Let wel op dat je bij terugkomst aan de overzijde op de bus (Lijn 300) stapt (anders ga je naar de Arena)

Unknown U nl 6.7 Parked from 28/05/2024 to 07/06/2024

Bij de bevestiging van de boeking zou het handig zijn dat aangegeven wordt welke bushalte je moet hebben voor transfer naar de luchthaven en ook voor de terug reis.

Inge L nl 7.5 Parked from 29/05/2024 to 07/06/2024

Ruime parkeerplaats, makkelijk te vinden en goede busverbinding naar Schiphol. Verbeterpunt: nog even aangeven waar de bushalte te vinden is. Blijkbaar moesten we een trap op, daar kwamen we achter nadat we in de stromende regen alle bushaltes beneden al langs waren gelopen.

Sabrina G fr 9.2 Parked from 25/05/2024 to 05/06/2024

Tres grand parking.

Birgitta H nl 9.2 Parked from 01/06/2024 to 05/06/2024

Het is goed te doen maar zorg dat je op tijd bij de bushalte bent als je snachts naar Schiphol moet anders moet je een uur wachten.

Heinz-Jürgen M de 9.2 Parked from 20/05/2024 to 25/05/2024

Wir wissen nicht warum, bei der Abreise ging die Schranke nicht hoch. Hatten vorab bezahlt. Ein kurzer Anruf - Schranke hoch :) Danke für den schnellen Service.

J.H.M. v nl 10 Parked from 12/05/2024 to 25/05/2024

komen gemaakte afspraken na en zeer vriendelijk personeel

  • ...

Payment methods

Visa icon MasterCard icon PayPal icon

Quality marks

Quality mark Quality mark