Logo CheapParking

Reviews for Xclusive Parking

at Amsterdam Airport Schiphol -
8.7 Fabulous, rated by 134 customers
Xclusive Parking image 1
Average review score 8.7 See all reviews

Score per category

Distance to airport 8.9
Value for money 8.5
8.7 Customer service
« Go back to Xclusive Parking

My parking place

- (Change dates)

Wilma S nl 10 Parked from 19/05/2024 to 03/06/2024

Alles netjes verlopen weggebracht en opgehaald , geen lande wachttijden .zeker een aanrader 👍

Dirk V de 8.3 Parked from 29/05/2024 to 03/06/2024

Organisatorisch gut gelaufen. Timing und tel. Erreichbarkeit sehr gut.

roger m nl 10 Parked from 24/05/2024 to 31/05/2024

Fijne en makkelijke firma om een parkeerplaats te boeken. Prijstechnisch is deze zeker goed. Je wordt naar het vliegveld gebracht en gehaald, goede service

Luuk P nl 9.2 Parked from 21/05/2024 to 29/05/2024

De service was uitstekend, we hadden in de nacht wat moeite om het Pick-up point te vinden maar de chauffeur begeleide ons telefonisch naar het punt. Geweldig.

Louis A nl 6.7 Parked from 18/05/2024 to 28/05/2024

Op de heenweg een aardige hulpvaardige chauffeur op de terugweg een hork geen hulp bij in en uitladen van de zware koffers ook niet voor dame die alleen reisde. Dus de volgende keer gewoon naar P3 in plaats van het casino op de negende etage.

Steve A nl 9.2 Parked from 17/05/2024 to 28/05/2024

Goed geregeld Komen de afspraken na die gemaakt zijn

Cetin Y nl 8.3 Parked from 17/05/2024 to 25/05/2024

Telefonisch goed bereikbaar en duidelijke uitleg over wat te doen voor en bij aankomst parkeerplaats. Bij aankomst Schiphol telefonisch gemeld ong.10-15 gewacht op de shuttlebus afhankelijk van de drukte heel normaal..volgende keer ga ik zeker weer deze manier van parkeren kiezen.

JOSE GUADALUPE F de 9.2 Parked from 18/05/2024 to 25/05/2024

Es hat alles Top funktioniert!

Stefanie F de 7.5 Parked from 17/05/2024 to 25/05/2024

Wir waren zufrieden mit dem Parken und Transfer. Die Adresse war nicht so einfach zu finden, vielleicht beschreiben Parkplatz am Casino Im Großen und Ganzen kann ich es empfehlen

Karsten B de 5 Parked from 21/05/2024 to 24/05/2024

Shuttle Service hat überhaupt nicht funktioniert und wir mussten ein Taxi bestellen was leider sehr teuer war. Im Endeffekt haben den Preis für einen teureren Parkplatz bezahlt. Leider kann ich nur sagen lieber direkt etwas mehr Geld ausgeben und diesen Parkplatz meiden.

  • ...

Payment methods

Visa icon MasterCard icon PayPal icon

Quality marks

Quality mark Quality mark